Rabu, 3 Februari 2010

Penghargaan Untuk Munafiqin

Oleh: Kerajaan Rakyat


Hampir kesemua haram jadah yang membantu Firaun dalam menfitnah Anwar Ibrahim pada tahun 1997/98 mendapat ganjaran kenaikan pangkat.

1- Pakar penipu DNA, Rodwan Mohd Yusof, Timbalan Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah PRDM, telah dinaikkan pangkat menjadi Ketua Polis Melaka.

2- Pakar pencipta bukti palsu yang juga Pendakwaraya kanan, Gani Patail diberi upah menjadi Peguam Negara.

3- Pereka cipta fitnah SAC I (Senior Asisten Komisioner) Musa Hassan telah diberi ganjaran menjadi Ketua Polis Negara. Perlu diingat Musa Hassan terlibat secara langsung dalam kes jenayah dan rasuah yang dikaitkan dengan ketua-ketua kumpulan kongsi gelap seperti BK Tan dan Goh Cheng Poh.

4- Mangkok hayun sundal mulong Hakim Augustine Paul berjaya menjadikan dirinya bangkai

5- Pendakwaraya, Azahar telah disogokkan pangkat menjadi Hakim Mahkamah Tinggi.

6- Hakim Zaki Tun Azmi dirasuahkan sebagai Ketua Hakim Negara

7- Binatang berwajah manusia Rahim Noor, sekalipun telah melakukan jenayah berat tetapi tetap dijolokkan pencen oleh regim Umno. (Perlu diingat pencen yang dibayar kepadanya adalah wang rakyat). Lebih malang darjah kebesaran 'Tan Sri' yang diberi kepada dia tidak ditarik balik oleh 'siapa?' yang memberikannya seolah-olah yang memberi darjah tersebut mengiktiraf penjenayah!!! (Dengar cerita sebelah tangan binatang ini telah lumpuh, kalau betul Alhamdulillah)

8- Hanya Firaun Ketua Konspirator masih kekal dengan keturunan Mamak Kerala yang liat untuk mampos!!!

Tiada ulasan: